Huidverbetering Leek 

Huidverbetering 

Naast het geven van ontspannende behandelingen, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in huidverbetering. Met huidverbetering bedoelen we bijvoorbeeld het aanpakken van acne, maar ook de zorg voor de huid met pigmentvlekjes of de huid die een dagje ouder wordt en wel wat extra's kan gebruiken.

Door met het lichaam samen te werken krijgen we betere resultaten en dat is wat ik wil kunnen bieden. Ik heb ervoor gekozen om dat met het mooie merk SalonnePro te doen. Deze huidverbeterende behandelingen worden vaak in kuurverband gegeven en na de kuur als onderhoud een paar keer per jaar vervolgd. En zo komen we bij Cosmeceuticals terecht. 

Wat zijn Cosmeceuticals?

Cosmeceuticals zijn skincare producten die ontwikkeld zijn om de gezondheid van de huid te versterken, de te herstellen en de huidconditie te verbeteren. De producten en bijbehorende behandelingen kunnen specifieke huidproblemen nog beter aanpakken dan de meeste reguliere cosmeticaproducten. Cosmeceuticals bevatten namelijk hogere concentraties van actieve ingrediënten.

Verschillen tussen Cosmetica en Cosmeceuticals 

Een Cosmeceutical zit tussen de reguliere crèmes die je in de winkel of drogisterij (cosmetica) kunt kopen en crèmes op doktersrecept. De reguliere crèmes werken voornamelijk in op de bovenste huidlaag en voelt voornamelijk lekker aan. Cosmeceuticals werken voornamelijk in de diepere huidlagen en kunnen daarmee specifieke huidproblemen effectiever aanpakken. Bovendien zijn het wetenschappelijke onderbouwde huidverzorgingsproducten. 

De huidverbeterende behandelingen die ik in mijn schoonheidssalon in Leek geef zijn: