Over La Beau Belle

Hallo iedereen, welkom bij Beautysalon La Beau Belle.
Ik ben Daniëlle, schoonheidsspecialist én eigenaar van La Beau Belle in Leek. 

Je kunt in mijn salon terecht voor verschillende huidverbeterende en ontspannende behandelingen, waarbij jouw wensen en comfort centraal staan.

Kom je langs? 

Wat kun je van een behandeling bij        
La Beau Belle verwachten?

Bij Beautysalon La Beau Belle kun je terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverbetering tot ontspanning. In alle gevallen sta jij centraal. Waar heb jij behoefte aan? Heb je last van bepaalde huidproblemen, bijvoorbeeld acné? Of kom je voor ultieme ontspanning? Alles is bespreekbaar. 

Aan welke behandelingen kun je zoal denken?

  • Ontspannende gezichtsbehandelingen 
  • Massages bijvoorbeeld:Hoofd, schouder, en nek 
  • Lash Lift Treatment, Brow Lift treatment en binnenkort ook One By One Lash Extensions 

Hoe is Beautysalon La Beau Belle ontstaan?

Op mijn 18e begon ik aan mijn opleiding tot schoonheidsspecialist. Maar zoals dat vaker gaat in het leven kwamen er andere dingen op mijn pad. In de jaren die daarop volgden startte ik mijn eigen gezin en werk ik nu met veel plezier in de mondzorg.

Toch laat mijn passie voor beauty en wellness me niet los. Het begon weer te kriebelen dat ik besloot op onderzoek uit te gaan. Hoe kan ik dit weer oppakken, naast mijn huidige baan? En zo startte ik mijn eigen Beautysalon  La Beau Belle!

Alles dat ik tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialist heb geleerd neem ik mee in mijn praktijk. Daarnaast behaalde ik verschillende certificaten bij onder andere, Maggie's Academie voor de 'Lash Lift' en SalonnePro, het merk waar ik mee werk en mijn fijne producten van gebruik. Dankzij dit merk leer ik over nieuwe huidverbeterende behandelingen en producten. Zo zal ik mezelf altijd blijven ontwikkelen zodat jij altijd kunt rekenen op een professionele behandeling.

Aandacht voor jou

Gun jezelf een moment van optimale ontspanning en extra aandacht voor je huid. Met de juiste vragen zorg ik dat jouw wensen duidelijk zijn. Daarnaast is er ruimte om alles te bespreken waar jij behoefte aan hebt. Zo kun jij op je gemak van de best passende behandeling genieten.

Afspraak maken

Maak je afspraak nu nog makkelijker via mijn website waarbij ik een online agenda heb! Hier kun je zelf je gewenste behandeling, datum en tijd aangeven. Verder kun je mij bellen, whatsppen of contacten via Instagram of Facebook.